Crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede

Ben jij die innovatieve ondernemer die aan de slag gaat met een nieuw concept, een bedrijf in een opkomende sector, of heb je een uitvinding die de wereld op zijn grondvesten zal doen schudden? Dan is er geen tijd te verliezen, je moet vandaag nog aan de slag! Er bestaan verschillende manieren om kapitaal te verwerven, heb je naast de traditionele methodes al eens gedacht aan crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede? Dit is een manier om geld in te zamelen die veel sneller gaat dan een aanvraag voor een lening indienen bij de bank. In feite is geld vanuit meerdere bronnen niet nieuw, wel biedt crowdfunding bepaalde voordelen die je bij andere methodes van financiering niet zult tegenkomen. Met een standaard ondernemingsplan maak je kans bij de bank, wanneer jij een visionair bent met ideeën die afwijken van de standaard kun je met crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede vaak sneller aan de slag. Henny Vernooij is een financieel professionals die deel uitmaakt van OAMKB, een landelijk dekkend netwerk van fiscalisten, accountants en juristen. Dit is de “one-stop-solution” voor alle diensten op administratief gebied en financiën. Voor een crowdfunding campagne kun je zelf kiezen hoe we gaan samenwerken. Van lichte ondersteuning waarbij je zelf de teugels stevig in handen houdt, tot een complete campagne waarbij je op elk moment bijgestaan wordt. Het is helaas een feit dat de slagingskans bij crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede erg laag ligt, ga dus niet zonder goede strategie aan de slag!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede? Informeer direct bij Henny Vernooij van OAMKB.

Wat maakt crowdfunding interessant voor het MKB?

Je start een crowdfunding traject om snel aan de benodigde financiële middelen te komen. Het maakt daarbij niet zoveel uit wie investeert in jouw bedrijf, product of dienst, dit kan een bedrijf of particulier zijn. Hier zijn drie belangrijke voordelen om te kiezen voor deze methode:

Durf je het idee voor crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede voor te leggen aan iemand die kritisch doch opbouwend is? Neem vandaag nog contact op met Henny Vernooij voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Waarom crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede

Iedere ondernemer kent de succesverhalen van producten en diensten die via diensten als Kickstarter, Indiegogo en Geldvoorelkaanr.nl gerealiseerd zijn. Zonder nieuwe vormen van investeringen zouden veel producten en diensten niet bestaand. Van VR brillen tot aan groentesoep op basis van afgekeurde “lelijke” groente, de “sky is the limit”! Toch zijn de meeste campagnes voor crowdfunding in Groningen - Delfzijl - Appingedam - Wijk bij Duurstede niet succesvol, er is meer nodig dat een goed idee en een flinke dosis lef. OAMKB helpt je in het zadel met verschillende pakketten die oplopen in de mate van ondersteuning. Samen maken we meer kans op succes, ben jij klaar om de wereld te veroveren?

Leg jouw concept neer bij Henny Vernooij en bekijk samen de mogelijkheden met jouw financieel professional van OAMKB.