Ons verhaal

De sportende financieel adviseur

Bewegen geeft balans

Sport, vooral bewegen, mijn familie en finance zijn alles voor mij. Zo sport ik twee a drie keer per dag in de vorm van animal flow, zwemmen, hardlopen en fietsen. Door dagelijks te sporten voel ik me fit en blijf ik in balans en voel ik dat ik leef!

Uomo universale

Als Uomo universale van onze tijd, heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van financiën en vitaliteit; beiden gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde opleidingen. Ik ben ervan overtuigd dat als je het maximale uit je bedrijf en ondernemerschap wilt halen, dat de vitaliteit van jou en van alle afdelingen binnen jouw bedrijf daar de belangrijkste voorwaarde voor is. Ik zie vitaliteit en financiën dus nooit los van elkaar. Heel graag help ik je hier ook de ideale combinatie in te vinden.

Ook een maatschappelijke functie

Naast mijn werk voor verschillende ondernemers in de regio, ben ik actief als penningmeester bij Marketing Stad Appingedam en bij de nationale Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals. Tevens werk ik dagelijks samen met mijn collega partners binnen OAMKB. Hierdoor werk ik dagelijks samen met de meest innovatieve professionals en blijf ik op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.

Wat levert dit jou op?

Voor jou betekent mijn brede netwerk, dat je direct toegang hebt tot alle expertise op het gebied van vitaliteit van zowel lichaam als onderneming.

Dat ik elke ochtend start met sport betekent dat ik elke ochtend mijn lichaam optimaal geactiveerd heb zodat ik mij volledig kan focussen op het actief en vitaal maken van jou en jouw bedrijf. Beiden laten hun vitaliteit inmiddels heel goed weergeven in cijfers. En dus heel goed bijsturen voor hogere prestaties.

Ik vind het geweldig om jou hiermee verder te helpen en haal veel energie uit jouw voortgang en succes.

Samen gaan we aan de slag om optimale fitheid te bereiken en/of behouden.

Ik zie ondernemen als een sportprestatie

Denk jij ook beter na, na een stevige workout? Stop jij ook pas als het eindresultaat echt perfect is? Wil jij weten of jouw onderneming goed beweegt en wil je hierover betrouwbare en tijdige stuurinformatie? Drink dan een kop koffie met mij en dan vertel ik je hoe ik dat doe en wat het voor jou, je eventuele werknemers en/of onderneming betekent. Mijn naam is Henny Vernooy, welkom bij OAMKB Groningen/Delfzijl, voor online administraties, finance professional en personal training/coaching.

Perfectionist

Door de hoge eisen die ik aan mezelf en mijn eigen onderneming stel, durf ik jou als ondernemer te garanderen een zeer goede gesprekspartner en financieel adviseur te zijn. Hoe perfectionistisch ik ben? Misschien ter vergelijking: ik coach ook sporters voor de Iron man. (Als Iron Man coach begeleid ik sporters die de uitdaging aan willen gaan met de IronMan afstanden (halve en hele triatlon)

Sport (gerelateerd) bedrijf?

Wil jij ook de administratie van jouw (sport) bedrijf volledig digitaal? Wil jij elke week zien welke omzet je hebt gedraaid en welke investeringen je hebt gedaan? Neem dan direct contact op voor een kennismakingsgesprek.

Actief online? Volg mij dan op sociale kanalen of volg de hashtag #desportendefincieeladviseur. Misschien komen wij elkaar wel tegen tijdens een ondernemersborrel, fietsrit, triathlon, hike of drakenbootrace.